Pályázati segítség

Menjen biztosra

A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb: 3.000.000 Ft-ig Komoly pénzről van szó, szakértői csapatunk rendelkezésére áll, így akár a teljes támogatás igénylési folyamat során segítjük ügyfeleinket.

Miért válasszon minket?

Az otthonfelújítási támogatás benyújtása során az alábbi csomagok érhetőek el

Személyes konzultáció

Akkor ajánljuk, ha nem ismeri a támogatás menetét, bizonytalan abban, hogy be szeretné-e adni a támogatási kérelmet. 

A megbeszélés során kitérünk arra, hogy történik az igénylés folyamata, mire kell figyelni a nyomtatványok letöltése és kitöltése során, milyen szerződések és számlák kellenek a sikeres pályázáshoz, és mik a beadás és pályázás buktatói, kulcskérdései. Online formában: 9900 Ft (60 perc)

Otthonfelújítási Klub

Ha az otthonfelújítási támogatás keretében anyagot szeretne vásárolni, akkor ebben ez a csoport nyújthat segítséget. Olyan országos partnerek vannak a Klubban, akik kedvezményes áron építő és lakberendezési anyagok vásárlását biztosítják. Ilyen partner például a Praktiker áruház ahol a klubtagjaink állandó 12% százalékos kedvezményt kapnak, de a kedvezmény mértéke elérheti a 20-25 %-ot is.* Már egyszeri anyagbeszerzés során is több tízezer forintot spórolhat meg.

Itt látható és letölthető egy minta a kedvezmény igénybevételére. A 376.000 Ft-os teljes költség helyett az igénylő 306.000 Ft összeget fizetett (18% kedvezmény).
Csak ez az anyagbeszerzés 70.000 Ft megtakarítást eredményezett.

A klub tagjai zárt levelezőlistánkra kerülnek. Mások számára nem publikus, letölthető nyomtatványok, segédletek lesznek elérhetőek számukra. Értesítést kapnak egyedi kedvezményekről, akciókról amik az anyagbeszerzést segítik elő. Számukra a személyes konzultáció kedvezményes áron (7900 Ft/60 perc) vehető igénybe. Díja: egyszeri csatlakozási díj 9.900 Ft

*A beszerzési tételek 200.000 Ft feletti megrendelése esetén
A kedvezmény általában az áruház teljes árukészletét érinti. Az akciós és tartósan alacsony árú anyagokra nem vonatkozik, minden más tételre 12-25 % kedvezmény elérhető.

Hogyan működik gyakorlatban az Otthonfelújítási Klub?

Pályázatírás és menedzsment

Sokan biztosra akarnak menni: nekik alakítottunk ki egy VIP csomagot.
A sikerre akkor tudunk garanciát adni, ha kezdettől jelen vagyunk és szerződést köt velünk az ügyfél. Sok olyan buktató van ami a későbbiekben nem korrigálható: nem megfelelő igénylés, számlák és szerződések tartalmi és formai követelményeinek hibái, stb. Ilyenkor már utólag nem tudunk mit tenni, ráadásul a kérelem csak egyszer nyújtható be.

Fix díj: 99.000 Ft + sikerdíj (a teljes támogatási összeg 2%)*
Ez esetben végig, a kezdeti elképzelésektől a beadásig nyomonkövetjük a teljes pályázatot. Itt a teljes folyamatot végig menedzseljük, ellenőrizzük, akár meghatalmazással mi is adjuk le a kérelmet. A teljes folyamat során egy személyes kapcsolattartót jelölünk ki.

*Ez a 2% a legtöbb kérelemnél 60.000 Ft sikerdíj (3 millió Ft visszatérítés)

Az űrlap segítségével elküldheti megrendelését

  • Számlázási adatok

  • Több válasz is lehetséges.